» » GSM Reparatiecentrum Spijkenisse

GSM Reparatiecentrum Spijkenisse

Geplaatst in: Electronica & Telefonie | 0

U kunt bij ons terecht voor al uw reparaties met of ZONDER afspraak! In de meeste gevallen is de reparatie binnen 20 minuten klaar! Dit geld ook als u zonder afspraak langskomt met bijvoorbeeld uw Apple iPhone 5 glas reparatie! Indien u geen risico wilt lopen om voor niks te komen, kunt u een afspraak inplannen, of even bellen naar de vestiging bij u in de buurt om de voorraad na te vragen of een scherm te reserveren.

Wij werken ten alle tijden met originele onderdelen, tenzij anders vermeld bij het product op de website. Wij waarborgen altijd uw privicy en indien niet gewenst hoeft u zelfs geen code van uw telefoon te geven voor het testen van de reparatie. Indien u dit wenst geef het even aan en wij zorgen ervoor dat u uw eigen toestel kunt testen en de gegevens veilig prive kunt houden!

Sterke punten van GSM Reparatie Centrum: No cure, No pay - Klaar terwijl u wacht, met een 20 a 30 minuten service - Originele onderdelen - 6 maanden garantie - Goede service en DE BESTE PRIJS !!

 

Openingstijden:

Maandag:       Gesloten
Dinsdag:  10.00 - 18.00 uur
Woensdag:  10.00 - 18.00 uur
Donderdag:  10.00 - 20.00 uur
Vrijdag:  10.00 - 17.30 uur
Zaterdag:  11.00 - 17.00 uur
Koopzondag:  

Uitstraat 12, 3201 BB Spijkenisse

06 - 1641 4116

Facebook