» » Goudpand Spijkenisse

Goudpand Spijkenisse

Geplaatst in: Sieraden & Bijouterie | 0

Goudpand koopt al uw zilver en goud in tegen de hoogste prijs. Tijdens onze openingstijden kunt u in beide vestigingen zonder afspraak langskomen. Wij testen en wegen uw sieraden waar u bij bent en geven u duidelijk uitleg over het karaatgehalte van de sieraden.

Wij maken en repareren ook uw kapotte sieraden. Is uw ketting ergens blijven haken. Deze kan door ons gerepareerd worden. Is uw ring te klein, deze kunnen wij snel vergroten. Is uw sluiting versleten, ook deze kunnen wij voor uw vervangen. Heeft u een eigen ontwerp, kom langs en wij kijken of we u verder kunnen helpen. Schoonmaken van sieraden behoort ook tot de mogelijkheden. Alle reparaties en handelingen gebeuren in ons eigen werkplaats door erkende juwelier. Meestal zijn ze dezelfde dag al klaar.

Openingstijden:

Maandag:       Gesloten
Dinsdag:  10.00 - 17.00 uur
Woensdag:  10.00 - 17.00 uur
Donderdag:  10.00 - 17.00 uur
Vrijdag:  10.00 - 17.00 uur
Zaterdag:  10.00 - 17.00 uur
Koopzondag:  Gesloten

Spuistraat 7, 3201 AR Spijkenisse

0181 - 750 630

Facebook