» » Zuidgeest, service-bureau

Zuidgeest, service-bureau

Geplaatst in: Dienstverlening | 0

Zuidgeest bestaat al meer dan 45 jaar en is een begrip in de branche. Wij bemiddelen professioneel en gemotiveerd personeel binnen de Bouw, Elektrotechniek, E&I, Mechanisch en Industriële Reiniging. Medewerkers van Zuidgeest zijn vaak langere tijd voor opdrachtgevers werkzaam. 

Dit heeft een positief effect op de ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit van onze mensen.
 
Daarnaast hebben de medewerkers van Zuidgeest praktische kennis van de werkzaamheden, dit zorgt voor een optimale dienstverlening.  
Naast het tijdelijk ter beschikking stellen van personeel biedt Uitzendbureau Zuidgeest een aantal andere diensten: detachering, payrolling en werving en selectie. De vijf sterren van Zuidgeest : * Specialist in Bouw en Industrie, * Veiligheid op de werkplek, * Financieel gezond, * Afspraak is afspraak, * Vakmanschap en kwaliteit.
 
Het werkterrein van Zuidgeest kent veel opdrachtgevers waarbij continu wordt gewerkt. Daarom zijn wij zelf ook 24 uur per dag bereikbaar. Wij kunnen op deze manier snel inspringen op wensen en onvoorziene gebeurtenissen en calamiteiten. Dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer: +31 (0)181602602. Veiligheid van levensbelang: Bij Zuidgeest staat veiligheid hoog aangeschreven. Zuidgeest besteed veel aandacht aan veiligheid door middel van instructies en opleidingen. Dit blijkt ook wel uit het feit dat alle vestigingen van Zuidgeest VCU (Veiligheids Checklist Uitzend- en detacheringsbureaus) gecertificeerd zijn.

 

Openingstijden:

Maandag:       
Dinsdag:  
Woensdag:  
Donderdag:  
Vrijdag:  
Zaterdag:  
Zondag:  

Raadhuislaan 39b, 3201 EM Spijkenisse

0181 - 602 602