» » Start People

Start People

Geplaatst in: Dienstverlening | 0

Door zoveel mogelijk mensen aan een baan te helpen wil Start People echt een verschil maken. We willen een stempel drukken op de manier waarop Nederland werkt. Met tevreden kandidaten, opdrachtgevers én eigen medewerkers. 

Bij alle kandidaten in ons bestand verdiepen wij ons in hun unieke eigenschappen. Wij weten waar ze vandaan komen en – misschien wel belangrijker – waar ze naartoe willen. Zoals wij ook alles willen weten van onze opdrachtgevers, hun organisatie, hun medewerkers en hun bedrijfscultuur. Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.

  • Meer dan 500.000 mensen hebben via Start People een vaste baan gevonden
  • Met 50.000 plaatsingen per jaar en wekelijks meer dan 22.500 mensen aan het werk is Start People een van de grootste toonaangevende en innovatieve werkgevers van Nederland
  • Start People heeft ruim 15.000 gedeeltelijk arbeidsgeschikten aan een baan geholpen


Openingstijden:

Maandag:       
Dinsdag:  
Woensdag:  
Donderdag:  
Vrijdag:  
Zaterdag:  
Zondag:  

Raadhuislaan 51, 3201 EM Spijkenisse

0181 - 619 677