» » Ouwekerk Notariaat

Ouwekerk Notariaat

Geplaatst in: Dienstverlening | 0

Gaan samenwonen of trouwen, een bedrijf overnemen, regelingen treffen rondom je nalatenschap. Leg het vast, samen met Ouwerkerk Notariaat.

Het is ons werk om, samen met u, uw wensen in kaart te brengen, u te wijzen op juridische mogelijkheden en tot slot alles vast te leggen in een (notariële) akte. Daarvoor is persoonlijk contact onontbeerlijk en een helder taalgebruik vanzelfsprekend. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Daar zijn natuurlijk geen kosten aan verbonden. Samen drinken we een kopje koffie en zetten we de zaken op een rij.


Openingstijden:

Maandag:       
Dinsdag:  
Woensdag:  
Donderdag:  
Vrijdag:  
Zaterdag:  
Zondag:  

Raadhuislaan 45a, 3201 EM Spijkenisse

0181 - 627 027