» » Wasservice Botlek

Wasservice Botlek

Geplaatst in: Dienstverlening | 0

WASSERVICE BOTLEK is een familiebedrijf met drie vennoten, die zich volledig bezig houden met de totale verzorging van kleding voor zowel het bedrijfsleven als particulieren. Vanuit onze vestiging in Spijkenisse bieden wij een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van bedrijfskleding.
Zo zijn wij onder anderen actief in de volgende sectoren: Industrie, Petrochemie, Laboratoria, Scheepsbouw, Detailhandel, Steigerbouw en Isolatie.

Op het gebied van particulieren zijn wij in der loop der jaren uitgegroeid tot de grootste stomerij in Spijkenisse en omstreken. Door deskundigheid zijn wij in staat om al uw wensen te vervullen op het gebied van textielreiniging. Wij zijn lid van NETEX en verzorgen uw textielgoederen volgens de wasvoorschriften die zijn opgegeven door de leverancier. Wij voldoen aan alle eisen om zo goed mogelijk onze diensten te kunnen aanbieden.

 

Openingstijden:

Maandag:  
Dinsdag:  
Woensdag:  
Donderdag:  
Vrijdag:  
Zaterdag:  
Zondag:  

Kaaistraat 4, 3201 BL Spijkenisse

0181 - 614 086