» » Fysiotherapie van Dongen

Fysiotherapie van Dongen

Geplaatst in: Gezondheid | 0

Welkom bij fysiotherapie van Dongen. U kunt bij ons een afspraak met én zonder verwijsbriefje maken voor Fysiotherapie (voor iedereen direct toegankelijk, zonder een verwijsbrief van de huisarts). Daarnaast verzorgen wij Manuele Therapie en onze andere specialiteiten zoals Revalidatie, Oedeemtherapie, Dry Needling, beweegprogramma's en medische fitness. 

Wilt u weten hoe de praktijk er nu uitziet dan kunt u altijd telefonisch een afspraak maken voor het bezichtigen van de praktijk en kennis maken met de collega's. Onze praktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen en staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.


Openingstijden: 

Maandag:  
Dinsdag:  
Woensdag:  
Donderdag:  
Vrijdag:  
Zaterdag:  
Zondag:  

H. de Lintweg 2 - 6, 3201 EK Spijkenisse

0181 - 624 930

Facebook