» » Life & Finance

Life & Finance

Geplaatst in: Dienstverlening | 0

Life & Finance is een full-service kantoor gericht op het helpen van mensen die problemen en vraagstukken hebben in de financiële sfeer. Wij staan elk moment beschikbaar voor onze klanten. Van het afwikkelen en verhalen van autoschades tot aan het kopen van een nieuwe woning, wij geloven in een integere persoonlijke service waarbij onze klanten volledig worden ontzorgd en geïnformeerd.

Onze missie is het voorkomen en verzachten van financiële pijn bij onze klanten, het beschermen van de klantbelangen en het waarborgen van onafhankelijk goed advies. Onze bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar het ontzorgen van onze klanten: de stressmomenten en administratieve druk van bijvoorbeeld verhuizen, pensioen en verkeerschade proberen wij door een persoonlijke benadering en een grote servicebereidheid weg te nemen.

Adviestijden: We zijn flexibel en werken naar jouw agenda, in het weekend zijn we wel dicht.


Openingstijden kantoor: 

Maandag:  09.00 - 17.00 uur
Dinsdag:  09.00 - 17.00 uur
Woensdag:  09.00 - 17.00 uur
Donderdag:  09.00 - 17.00 uur
Vrijdag:  09.00 - 17.00 uur
Zaterdag:  Gesloten
Zondag:  Gesloten

Dr. J.M den Uyllaan 5, 3201 WR Spijkenisse

0181 - 621 988