» » Brownies & downieS

Brownies & downieS

Geplaatst in: Eten & Drinken, Lunchroom | 0

Lunchroom Brownies&downieS heeft de missie om mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een mogelijkheid te bieden op betaalde arbeid. Daarnaast streeft Brownies&downieS er naar om op basis van kwaliteit en uitstraling de beste lunchroom van Nederland en Belgie te zijn. Alles is vers en op ambachtelijke wijze bereid....een heerlijk ontbijt, lunch, diner, koffie en/of drankjes. Reserveren is mogelijk, maar niet verplicht. De locatie is geschikt voor groepen en kinderen. Brownies&downieS biedt tevens een bezorgservice, catering....bediening en (binnenkort) terras.


Openingstijden:

Maandag:  
Dinsdag:  
Woensdag:  
Donderdag:  
Vrijdag:  
Zaterdag:  
Koopzondag:  

Nieuwstraat 181, 3201EE Spijkenisse

0181-507008