» » Stephanie’s Bruidsboutique

Stephanie’s Bruidsboutique

Bij Stephanie's Bruidsboutique ben je als bruid het stralende middelpunt. Elke klant krijgt hier mijn volledige persoonlijke aandacht, waardoor je absoluut nooit zal worden behandeld als een nummertje. Welke maat je ook hebt, je bent hier altijd welkom. Ook bruiden met een maatje meer.

Voor het uitzoeken van je jurk neem ik de tijd, graag kom ik te weten wat je mooi vindt en wat niet en samen met mijn advies kijken we welke jurken we gaan passen. Doordat ik overal de tijd voor neem hangt hier altijd een ontspannen en relaxte sfeer. Stephanie's Bruidsboutique levert uitstekende kwaliteit en de service gaat ver. Ik zal er alles aan doen om jouw jurk tot in de details perfect te maken, niets is voor mij te veel. Het belangrijkste is dat jij als bruid zeer gelukkig bent en schittert op jouw allermooiste dag.

Ik kijk nu al uit naar je komst en ik hoop samen met jou (en natuurlijk de mensen die je meeneemt) de champagne fles te mogen ontkurken wanneer jij je jurk gevonden hebt.

 


Openingstijden:

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.30 - 17.00 uur
Woensdag:  09.30 - 17.00 uur
Donderdag:  11.00 - 21.00 uur
Vrijdag:  09.30 - 17.00 uur
Zaterdag:  09.30 - 17.00 uur
Koopzondag:  Gesloten

Voorstraat 24, 3201BB Spijkenisse

0181 - 751242